joi, 7 februarie 2013

Ungurii si tiganii

 Ma uit cu amuzament la scena politica actuala. Vad ca lucrurile sunt clare si se vede ce le poate pielea la unguri. Asa pe viu poate fi o lectie amara pentru noi toti. O trasatura clara a celor 2 etnii care ne ureaza moral si  fizic numindu-i astfel pe maghiari si tigani.
Aceste 2 etnii nu slabesc lupta  permanenta pentru sufocarera romanilor  si acapararea  Ardealului. Ce prosti ne cred cei care spun ca, nu pleaca cu Transilvania  in sac, a planta nelegal administratia altei tari pe terirotiul Transilvaniei apartinand Romaniei, este tot ce se doreste. Si s-a inceput cu niste carpe agatate  la  primarii acolo unde alesii sunt platiti de noi toti, sa pastreze clarificarera reala a  statulului Romaniei de tara  de sine statatoare.
România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil. 
Aceasta situatie inca nestapanita de guvernantii actuali, dublati de tacerea suspect de tradatoare a cotrocenistului, arata ca  Romania si statului ei trebuiesc aparate in permanenta.
Mai viteji sunt ungurii in timp ce tiganii sapa pe dedesupt cu experienta  puscariilor.
Tiganii stiu ca nu se pot afirma caci li se da cu firma in cap urgent, ca nu au caracter si sunt lenesi deci TIGANI.
Nu vreau sa lungesc vorba dar, ca si democratia care trebuie aparata  mereu tot asa si  Romania si libertarea ei trebuie in permanenta aparata de patrioti adica NATIONALISTI. Vedeti ca  se incearca marea cu degetul sub aprobarea blanda a UE. Totul este regizat si cu pasi marunti  dublati din cand in  cand cu cate o zvacnire mai darza, se merge spre ne lua ce este al nostru, acest pamant  care a fost al nostru de peste 2 milenii in timp ce hunii au venit pe acest pamant acum 1000 de ani si tiganii  veniti aici si inrobiti in anii 1300-1400. Inrobiti pentru ca nu erau in stare sa se intretina prin munca si sa fie de sine statatori. Odata  dezrobiti in anii 1840, ai au devenit lupi printre ori. In  continuare nefiind in stare sa-si cantige in mod cinstit painea, au  inceput prin forta si crime sa-si ia tot ce aveau nevoie. Hoardele lor au terorizat  si aici la noi in  Ploiesti,  oamenii cinstiti si  avuti prin munca lor. De tiganii de  la Ploiesti a incercat sa ne scape Mrs.I. Antonescu dar, nu a fost lasat si mai ales dupa evenimentele  din 1989, prin democratia pentru care nu eram pregatiti s-au scapat caii.
Cu atata vreau sa ramanem in minte ca trebuie sa fim mereu cu pusca la picior, sa nu abandonam niciodata vigilenta. Sa nu uitam cuvintele intelepte ale lui Cromwel din 1600, sa vobim frumos dar, sa tinem praful de pusca la loc uscat. Deci gata mereu de lupta. Dusmanii nostrii nu ne scapa din ochi si nu  trec nimic cu vederea pentru distrugerea noastra si impartirea tatii ca halcile unui bivol  si ruperea in  bucati  de catre haitele de lupi.
Atentie la  unguri si tigani  si in subsidiar  am simtit pe propria mea piele! Nu avem voie sa luam pauza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu