miercuri, 14 februarie 2018

CRIMINALITATEA DE LA PLOIESTI


Acum este in lumina reflectoarelor criminalitatea de la Ploiesti


Nu vreau sa se spuna ca, acum am aparut si eu sa torn gaz pe foc.
Eu am anuntat mereu pe blogurile mele si la DNA ca, sunt supusa si eu si familia mea la santaj pentru a mi se distruge si apoi fura apartamentul pe un pret de nimic, cu ajutorul  persoanelor de moralitate execrabila. Dupa ce mi s-a furat totul, familia mea nu are voie sa tina legatura cu mine,  le este blocat telefonul si in caz ca  ii caut sa fiu data in judecata ca ii hartuiesc. Adm. gen.rez. Ispas Vasile le-a spus ca daca ma baga la "glumeti" ( ca acolo nu se plateste locatia) el va fi martor ca sunt nebuna. Eu nefiind niciodata  bolnava. Altfel  le-a spus ca, voi ajunge la puscarie. Aici este o mafie a carei caracatita, a cuprins tot orasul cu toate institutiile sale platite de contribuabili. Deplasarile si spectacolele grotesti ale politistilor impostori si ale salariatilor Primariei sub acoperire, (de prostituate )sunt facute cu un scop, adica pentru spolierea mea, asa cum s-a facut, a blocat (si pe internet) si veniturile din pensie, inclusiv ajutorul material  ce ar putea fi oferit de baietii mei care, sunt trecuti de a doua parte a vietii. Aici trebuie schimbata gasca asta de banditi, care trec la represalii pentru cei care ii obliga. Astept schimbarea si mutarea tuturor mafiotilor acolo, unde se atarna harta in cui, pentru ca a fi destructurat paienjenisul de aici si acolo pentru a pune bazele altor infractionalitati, vor dura ani.
Constienta de consecintele celor scrise de mine, pun la dispozitie toate dovezile, dar nu le ia nimeni in seama pentru ca, in aceasta situatie asa este mai bine, ca apoi spunand ca "e nebuna si nu stie ce vorbeste".
La acest lucru s-a lucrat 16 ani pentru denigrarea mea. Acest bloc nr.13 de pe str.Barcanesti nr.3 a fost bloc social si se crede ca merge ca pana acum. Eu mi-am platit mereu  locuintele si nu am apelat la Primaria Ploiesti.
Nu ma supun, nu trec nimic pe numele nimanui (asa cum mi s-a cerut)si acuz de crima organizata institutiile orasului Ploiesti, Politia Ploiesti, mai ales sect.4 sud si Primaria Ploiesti.
Asa se impusca doi iepuri dintr-un foc, adica eu sunt declarata nebuna caci, asa se anihileaza vocea NATIONALISMULUI si in al doilea rand, se  acapareaza un apartament cu rabdare prin distrugerea lui cu apa si chiar distrugerea sanatatii mele prin mucegai, care nu poate fi combatut.
La aceste actiuni au contribuit in primul rand Marcela Panturi, cei 3 Negoita de pe bl.Bucuresti nr.22 ap.7, si acum prin imberbul lucrator la Pompierii Ploiesti, Ion Daniel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu