joi, 10 mai 2018

Prostul daca nu-i fudul...

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul...


Am vazut la tv. ca cei doi conducatori ai nostrii "Mustata si Cuib de cuci",  au anuntat ca urmeaza sa faca o vizita in mai multe tari din Orientul Mijlociu care, acum sunt in conflict printre care Yemen Arabia Saudita.
Acum cativa ani acest  domn din fotografie comandant militar din Rezistenta, atunci era in Irak, dupa ce am dat eu un clik pe alt domn care mi-a dat binete, mi-a spus doar atat, ca am sa regret.Vedeti internetul, cum  se stie tot ce faci ?
Atat doar. Alt domn tot de acolo crezand ca m-am speriat rau:))) mi-a scris ca acela caruia i-am dat eu clik este un mare sef militar  israelian si este vinovat de uciderea a 6 mii de musulmani si sa nu mai raspund. Nici nu m-a mai abordat vreodata.
Chiar ieri am primit o apostrofare pentru ca am dat clik pe liderul si fiul lui din Arabia Saudita (foto jos). Fiul lui mi-a scris mesaje private de acum multi ani (mesaje neimportante pentru mine), dar tot asa a intervenit altul care, mi-a spus ca este seful unei comisii care lupta( si raporteaza) contra coruptiei dar, el fura de rupte avand cea mai mare si mai luxoasa vila din lume, provenita tot din coruptie. Acum eu am dat clik doar asa ca nu am avut ce face:)) Imediat au luat atitudine si mi-au spus (de parca eu nu stiam), ca Arabia Saudita este stat terorist si......
Daca fata de mine se ia atitudine, eu o persoana particulara, ma mir cum guvernantii nu au acolo IT-isti si consultanti pe politica externa, care sa se ocupe chiar daca cei doi sunt prosti, sa le deschida ochii si sa  inteleaga ca nu este momentul acum, sa se schimbe nici ambasada si nici sa se afiseze  pentru orgoliul personal(sa fie in ochii presei mondiale) in aceste tari, ca este periculos nu pentru ei (si daca ar fi mare paguba in ciuperci otravitoare) ci pentru noi. Cred ca este o idiotenie crasa ca acesti imbecili, sa ne puna in primejdie pe noi care si asa  suntem in suferinta cu acesti nemernici inconstieni care ne conduc spre ruina.
Cei doi dobitocii vor sa fie filmati pentru intreaga lume pe locul Presedintelui SUA, Donald Trump.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu